Veelgestelde vragen

Hoe snel ontvang ik mijn vormgegeven CV?

Als je kiest voor onze standaard levertijd stuurt ons team binnen vier werkdagen je nieuwe CV op. Voor een meerprijs kun je het CV sneller ontvangen: zie hiervoor de opties in ons bestelformulier.

Komt er reclame voor CVopmaken.nl op mijn CV te staan?

Nee, er zal geen reclame op je curriculum vitae komen – niemand zal weten dat je je CV via onze dienst hebt laten opmaken.

Ik wil graag voor CVopmaken.nl aan de slag – is dat mogelijk?

Jazeker! Wij zijn altijd op zoek naar goede mensen die ons team kunnen versterken – binnen bijv. marketing, vormgeving en copywriting. Neem contact met ons op – dan gaan we kijken wat er mogelijk is!

Hoe ontvang ik mijn hernieuwde curriculum vitae – als Word document of pdf?

Om je CV optimaal te kunnen vormgeven gebruiken wij het programma InDesign van Adobe. Dit programma biedt qua opmaak veel meer mogelijkheden dan bijv. Word en geeft ons de mogelijkheid echt optimaal onderscheidend te laten zijn! Je ontvangt je hernieuwde CV dus standaard als pdf-document. Echter, als bonus zetten wij kosteloos het curriculum vitae ook voor je om naar een Word-document: zo kun je zelf in de toekomst wijzigingen doen!

Stel ik heb mijn nieuwe CV ontvangen en ik heb enkele wijzigingen die ik graag doorgevoerd wil hebben – hoe doe ik dat en wat zijn de kosten hiervan?

Nadat je je CV hebt ontvangen kun je via e-mail aangeven wat je in het ontwerp en de tekst wilt wijzigen. Nadat we tot een akkoord zijn gekomen is het niet meer mogelijk iets te wijzigen aan het ontwerp. Wel bieden wij de optie om je CV als Word document te ontvangen, zodat je zelf de wijzigingen kunt doorvoeren. Zo kun je je perfecte CV goed onderhouden en aanpassen per functie.

Is het laten vormgeven van CVopmaken een garantie op mijn droombaan?

Wij kunnen geen garantie geven voor je droombaan, aangezien dit ook afhankelijk is van je eigen invulling, werkervaring en opleidingen. Vanuit onze kant zorgen wij voor de opmaak, spelling en structuur – de rest is aan jou!

Ik heb een bedrijf en wil graag een samenwerking aan gaan – kan dat?

Absoluut – graag zelfs! CVopmaken staat voor haar missie: meer mensen aan een baan helpen en hier kunnen samenwerkingsverbanden een fantastische ondersteuning in zijn. Neem contact met ons op – op naar een mooie samenwerking!

Ik zou graag al mijn medewerkers via CVopmaken.nl van een nieuw CV willen voorzien – is dat mogelijk?

Dit is zeker mogelijk, en hierbij bieden wij gunstige combinatieprijzen. Neem hiervoor contact met ons op – dan maken we een passende afspraak.

Ik heb een Engels CV – doen jullie dit ook?

Jazeker! Mocht je een Nederlands én een Engelse versie hebben bieden wij een handige combinatieprijs. Dit kun je gemakkelijk aanvinken in ons bestelformulier.

Heb je niet gevonden waar je naar op zoek bent? — Neem contact met ons op >