Over ons

-Albert Einstein: ”In het hart van elke moeilijkheid ligt een kans.”

CVopmaken.nl: Onze missie is om moeilijke dingen makkelijk maken. Dat kunnen we, want daar zijn we goed in.

 

 

CVopmaken

Onze oprichtster kreeg vanuit haar expertise in online marketing en grafisch ontwerp steeds meer vragen uit haar omgeving over het (op)maken van CV’s. Nadat haar gehele familie en kennissenkring van nieuwe CV’s was voorzien en aan de baan was, kwam de gedachte: ‘Wat is er voor mensen die geen CV’s op maat  kennen?’
En zo was het idee voor CVopmaken geboren.

Het wordt namelijk steeds moeilijker om een CV op te stellen. Veelal is er veel kennis voor nodig om je CV passend te maken voor een bepaalde functie én om goed in te schatten waar recruiters naar op zoek zijn en waar ze op letten. CVopmaken gaat dan ook voor de perfecte combinatie tussen inhoud & vormgeving. Uit onderzoek is gebleken dat recruiters maximaal 10 seconden hebben om naar een CV te kijken – opvallen is dus van groot belang! Echter, de inhoud is altijd leidend. Het streven is om zo laagdrempelig mogelijk eenieder te kunnen helpen aan een CV wat past bij hun persoonlijkheid én eruit springt in een grote stapel. Immers, een CV is de afspiegeling van wie je bent – dus kwaliteit in structuur, tekst en vormgeving is van vitaal belang! 

Het team van CVopmaken helpt je bij het maken van een optimaal CV!

Binnen korte tijd heeft CVopmaken een team van mensen om zich heen verzameld met verschillende expertises: copywriting, vormgeving, recruitment enz.
Zo werken wij o.a. samen met Kjell van der Giessen, docent solliciteren op de Hogeschool Utrecht. Door dit superteam bieden wij een volledige en kwalitatieve oplossing om jouw CV te optimaliseren. Zo kan CVopmaken haar missie waarmaken: meer mensen aan werk helpen.

CVopmaken is dol op samenwerken!

Samen kun je meer dan één – en daar geloven wij heilig in. Wij zijn altijd op zoek naar partners die ons kunnen helpen onze missie waar te maken. Wil jij dat de experts van CVopmaken blogs voor jouw site gaan schrijven? Of zou je graag een workshop van CVopmaken organiseren?
Het kan allemaal! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

 

Onze partners:

pageLogo jobsome